Sportmassage

Een massage, op rug, schouder, nek en benen. Je kunt enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Dit om blessures te voorkomen en voor een sneller herstel. Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd. 

Veel voorkomende klachten, hebben te maken met afvalstoffen die op de aanhechtingen van spieren vast gaan zitten en zich op stapelen. Door op deze plaatsen extra aandacht te geven, maak je de blokkade los. Dat verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. 

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.

Sportmassage  60 min.

Wordt niet vergoed

€ 58,-