Graag wil ik me even voorstellen

Ik ben Désiré Basemans

Paramedici natuurgeneeskundige, voetreflextherapeute, Shamballa master, sportmasseuse, NEI-coach en hotstone therapeute.

In 1999 ben ik in aanraking gekomen met Reiki, het was een openbaring. Ik kreeg het gevoel dat ik alles weer aan kon en van energie bruiste. Het werd mijn doel om het zelf te leren en door te mogen geven. Ik heb 3 inwijdingen Reiki gehad, waar ik master in werd. Daarna een Shamballa master inwijding, die de reiki versterkt en waardoor ik de kennis en technieken die ik heb geleerd nu mag overbrengen op anderen.

Doordat emoties vaak op spieren en gewrichten slaan, heb ik ervoor gekozen om mijn behandelingen te combineren met sportmassage, als dit nodig mocht zijn. Daarvoor heb ik in 2008 mijn sportmasseuse diploma gehaald, bij NGS Nederlands genootschap voor sportmassage.

Toch bleef ik zoeken naar meer, ik ben gaan zoeken in de kennis over healing. Waarom word iemand ziek? Hoe kan ik iemand helpen? En dat heb ik gevonden in de voetreflex. In 2011 heb ik de 3½ jarige HBO opleiding voetreflex, bij Sonnevelt opleiding, academie voor een gezonde levensstijl, te Eindhoven afgerond. 

Inmiddels heb ik al diverse jaren praktijkervaring en wil ik deze kennis graag met u delen. Zodat ook u vanuit een ander oogpunt een klacht of probleem kunt oplossen.

Je kunt vanuit de klacht(en) van een cliënt, heel gericht behandelen, zowel op het lichamelijke, als op het emotionele vlak.

Afspraak maken?

Stuur een WhatsApp naar 06-30 61 81 72