Inwijding Shamballa / Reiki

In 1999 ben ik begonnen met mijn Reiki inwijdingen, waarna ik in 2005 de Shamballa master heb gehaald. Ik geef graag inwijdingen voor 2 personen, zodat ik echt aan iedereen aandacht kan besteden en kan bijsturen. Shamballa en Reiki gaat allebei over het doorgeven van energie. De Shambala is in 2002 ontstaan, deze is vele malen sterker dan de Reiki.

Om te werken met energieën heb je een inwijding nodig van een master. Deze master zal je pranabuis schoon maken, zodat de energie gaat stromen en je een verbinding krijgt met de energie van de bron.

Wat kun je ermee?
Shamballa is een gemakkelijke manier om jezelf en anderen in hun kracht te brengen. Je leert hoe je met energieën om kunt gaan, vooral voor jezelf, maar je kunt er ook anderen mee helpen. Wat gebeurt er, als je energie kunt geven? Je krijg een allereerst een doorstroming, waardoor je afvalstoffen kunt los laten, zowel lichamelijk als geestelijk, waardoor je pijn kan verlichten en zelfgenezing stimuleert.

Er zijn 4 inwijdingen
De eerste graad is vooral op jezelf gericht en eventueel mensen die dicht bij je staan. Je leert om verschillende energieën te voelen. Wat ik daarbij belangrijk vind is, dat je na een behandeling leert om jezelf goed te reinigen, zodat geen energie blijft hangen.

Ben jij heel gevoelig voor energie van een ander, bv. dat je hoofdpijn over neemt, of dat je op een feestje leeg gezogen wordt, dan kan ik je nog een bescherming mee geven, die bij jou past.

Inwijdingen zijn altijd 2 dagen achter elkaar, van 10 uur tot einde middag.

Voor koffie, thee en eten wordt gezorgd.

Eerste graad

€ 180,-

Tweede graad

€ 275,-

Derde graad

Wordt niet vergoed

€ 380,-